Бившият командир на 61-Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков изригна остро

...
Бившият командир на 61-Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков изригна остро
Коментари Харесай

Ген. Шивиков: Ай, сиктир бе, натовски подлоги, долу предателските ви ръчички от БА!

Бившият пълководец на 61-Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков изригна остро в обществената мрежа след коментар на някогашния длъжностен боен министър Велизар Шаламанов за завършилото авиошоу в база " Граф Игнатиево " във връзка 110 години от първия български военен полет.
" Последното такова шоу на аерогара София беше планувано директно преди изборите 2014, в този момент отново мирише на избори и руските МиГ-29 и СУ-25, които не са част от задачите на силите в НАТО ще вземат участие в предизборната акция … това очевидно не оказва помощ на Военновъздушни сили, само че пък прави работа на дребен кръг хора. Време е за смяна и в центъра да е превъоръжаването, развиване на хората във Военновъздушни сили, не политически планове ", написа в обществената мрежа Шаламанов.
Ето и реакцията на ген. Шивиков:

Ай, " сиктир " бе, натовски подлоги, че нямате възприятие за родова и национална принадлежност е ясно, само че да трупате актив пред господарите си, като охулвате БА, генералите, офицерите, сержантите, бойците и цивилните преминахте всевъзможни граници. Чета във фейса коментара на един някогашен офицер, бил зам. министър и длъжностен министър на защитата да оплюва вчерашното авиошоу в база Граф Игнатиев, че взели участие руските изтребители и че това било предизборно мероприятие, американските чертежи ли да бяха взели участие? Като деца си правихме такива самолетчета. Като си толкоз угрижен за българските Военновъздушни сили за какво не натиснете господарите си най-малко да изпълнят в период контракта за F- 16, а не да го отсрочват с две години? Красноречиво доказателство, че не ни е@ават за равностойни сътрудници, между другото каквито сме, само че всички вие заедно през годините изградихте тази визия измежду тях, че ще изпълняваме покорно прищевките им. Изобщо имате ли визия какво е положението в БА и по какъв начин командирите се оправят всекидневно с проблемите? Много е елементарно и натовско да приказваме за тактики, концепции, визии, само че животът е действителен с действителни хора. Долу предателските ви ръчички от БА! Нищо не направихте, когато имахте властта, само че да вредите и да унижавате българския войник еша си нямате, а не, разрушихте и съсипахте БА. Поименно мога да изредя имената ви, само че се отвращавам от дребните ви душички. Предатели и прислужници сте!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР