Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева, която беше арестувана зрелищно

...
Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева, която беше арестувана зрелищно
Коментари Харесай

Адвокат Рангелов: Ще има ревизия в горните инстанции по делото Иванчева. Нещо не е както трябва

Бившият кмет на " Младост " Десислава Иванчева, която беше задържана зрелищно в центъра на София преди година, получи 20 години затвор за рушвет от строителен бизнесмен. Нейната заместничка Биляна Петрова получи 15 години, а медиаторът за предаването парите - Петко Дюлгеров - 12 години. Иванчева беше наказана за това, че е поискала 187 хиляди и 500 евро рушвет с помагачеството на нейната заместничка Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Беше оправдана обаче за приемането на подкупа, както и за останалата част от сумата до 500 хиляди евро.

Адвокат Людмил Рангелов разяснява в студиото на Българска национална телевизия обективни ли са обвиняванията и присъдите. " Такава присъда за рушвет след 10 ноември 1989 година не е установявана ", разяснява той.

" Дори присъдата да е основателна, обществото остава с усещане, че нещо не е по този начин, то не е уверено в нейната правдивост. Представителите на държавното обвиняване си разрешиха много приказки във връзка с това дело, което не беше редно.
Времето, в което подсъдимата заставам пред постройката на министерство на спорта - никой не е държан обществено и представян пред медиите толкоз дълго ", сподели още Рангелов.

" Имам чувството, че нещо не е тъкмо по този начин, какъвто е резултатът. Аз персонално считам, че ще има някаква проверка в горните инстанции, може да се стигне и до връщане на делото за коригиране на пропуски и нарушавания ", приключи юристът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИм
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР