Дори по време на тренировка за турнир, който все още

...
Дори по време на тренировка за турнир, който все още
Коментари Харесай

Хиляди фенове на днешната тренировка на Надал на последния му Ролан Гарос

Дори по време на подготовка за шампионат, който към момента може да пропусне, Рафаел Надал притегли аудитория на " Ролан Гарос, оповестява Агенция Франс Прес.

Шест дни преди началото на конкуренцията от Големия шлем, 14-кратният първенец от Откритото състезание на Франция организира занятие на централния корт в Париж в понеделник следобяд пред няколко хиляди фенове на трибуните.

Надал не беше стъпвал на клея във френската столица, откогато завоюва последната си купа през 2022-а, когато игра на инжекции в левия крайник, с цел да облекчи болката, породена от синдрома на Мюлер-Вайс, хронично заболяване, което го изтезава откогато той беше на 18 години, предава Българска телеграфна агенция. 

Испанецът излезе да тренира на корт " Филип-Шатрие " пред към 6000 фенове, които се бяха появили в първия ден на квалификациите. Пет минути преди плануваното начало на неговото занятие викания " Рафа, Рафа, Рафа " към този момент се чуваха от трибуните.

22-кратният първенец от Големия шлем, чийто последни месеци в кариерата са помрачени от травми от януари предходната година, ще играе на шампионата в Париж за финален път, само че единствено в случай че се усеща подготвен. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР