Бившият капитан на Левски и настоящ играч на Верея Веселин

...
Бившият капитан на Левски и настоящ играч на Верея Веселин
Коментари Харесай

Веселин Минев скочи на легендите на Левски

Бившият капитан на Левски и сегашен състезател на Верея Веселин Минев скочи на " сините " митове, които през този сезон подлагат на критика представяното на тима под управлението на Делио Роси.

" Не желая да разясня играта на Левски и да се трансформирам в един от всички, които подлагат на критика " сините ". Напротив - приканвам по този начин наречените митове, като дават изявление да кажат нещо позитивно или просто да не приказват. Като не си удовлетворен, няма да даваш изявление.

И по мое време ми писна да се излива мръсотия по всички. Ако тях ги създадат треньори и президенти, несъмнено ще оправят Левски за два дни. Не става по този начин. Има си треньор, има си и управление, което харчи не малко пари. Накрая се тегли чертата и се вършат изводите.

Когато Левски бие всички са най-хубавите, като падне - биват оплювани. Има си хора, които преценят по какъв начин играе тимът. Моето мнение или това на странични хора не е меродавно, а единствено вкарва напрежение в самия клуб. Аз съм бил там и съм го изпитал на гърба си.

Ако обичаш Левски, казваш позитивните неща. Ако ли не, си мълчиш. Другото единствено пречи ", съобщи Минев пред БНР.

 Левски стигна ново дъно
Левски стигна ново дъно

Отборът най-далеч от второто място в историята си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР