Бившият кандидат за вицепрезидент на Републиканската партия Сара Пейлин беше

...
Бившият кандидат за вицепрезидент на Републиканската партия Сара Пейлин беше
Коментари Харесай

Забелязаха Сара Пейлин в ресторант два дни след като даде положителен тест за COVID-19

Бившият претендент за вицепрезидент на Републиканската партия Сара Пейлин беше видяна да вечеря на открито в първокласен ресторант в Манхатън единствено два дни откакто даде позитивна проба за COVID-19.

Неваксинираната някогашна губернаторка на Аляска получи положителен резултат от три обособени бързи теста в понеделник – отлагайки началото на дълго чакания развой за клюка против Ню Йорк Таймс до идващия месец.

В сряда Пейлин беше видяна да вечеря на маса с петима души в ресторанта Elio’s в Upper East Side.

Постъпката й се дефинира като изключително нагла, откакто 57-годишната майка на пет деца беше подложена на рецензии за това, че е посетила същото заведение за хранене в Ню Йорк в събота, където беше забелязана да яде вътре – като се опълчи на условието посетителите на заведенията за хранене да показват доказателство за имунизация.



Лука Гуайтолини, оперативният управител в Elio’s, отбрани визитата й в сряда, като сподели, че се е „ върнала в ресторанта, с цел да се извини “.

„ Тази вечер Сара Пейлин се върна в ресторанта, с цел да се извини за свадите към предходното си посещаване “, сподели той пред DailyMail.com. „ В сходство със задължението за имунизацията и с цел да защитим нашия личен състав, ние я настанихме навън. Ние сме ресторант, отворен за обществеността, и се отнасяме към цивилните по същия метод. “

Случаен минувач обаче сподели пред DailyMail.com, че е забелязал Пейлин да седи във външната столова на Elio’s към 22 часа с група от пет или шест души.

Шон Маккрийш от списание „Ню Йорк“ написа в Twitter, че се е обърнал към Пейлин пред ресторанта за изявление, само че е бил отритнат.

„ Тя изглеждаше в положително въодушевление, сподели, че се усеща добре, само че не искаше да отговори на въпросите ми “, споделя Маккриш.

Понастоящем в Ню Йорк е въведено условие за наложително имунизиране за посещаване на закрито за заведения за хранене.

Гуайтолини сподели пред DailyMail.com, че съботният случай е бил „пропуск“.

„ Приемаме този изолиран случай – трагичен пропуск – доста съществено “, сподели той. „ Elio’s се придържа и има вяра в наложителното имунизиране и всичко, което се прави, с цел да се отбрани нашия личен състав, постоянни чиновници и обществеността. Нашият фокус сега е върху сигурността на нашия личен състав, който работи на пода онази нощ, и върху нашите посетители. “

Гуайтолини сподели, че след събота ресторантът е уведомил клиентите, които са били в ресторанта този ден, че са били изложени на ковид и че личният състав ще бъде тестван тази седмица.

Във вторник управляващите в Ню Йорк споделиха, че ресторантът няма да бъде разследван за това, че не е ревизирал статуса на Пейлин в събота.

Говорител на градските управляващи сподели пред The ​​New York Times, че многото организации, които постановат разпоредбите за имунизация, издават нарушавания единствено за произшествия, които са били следени от градски контрольор.

Посещението на Пейлин в Elio’s беше разкрито в Twitter от нейн събеседник в ресторанта.

Elio, който отвори порти през 1981 година на Second Avenue на East 84th Street, е прочут със своята известна клиентела, която включва Том Ханкс, Джоан Дидион и Мик Джагър.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР