Децата в Калифония ще могат да ходят на училище и

...
Децата в Калифония ще могат да ходят на училище и
Коментари Харесай

Децата в Калифорния ще ходят на училище и без ваксини срещу COVID

Децата в Калифония ще могат да вървят на учебно заведение и без ваксини против Коронавирус. Това оповестиха здравните управляващи, поставяйки завършек на едно от най-сериозните ограничавания, наложени по време на пандемията от ковид в най-населения щат в страната.

Ограничението беше въведено за първи път от губернатор Гавин Нюсъм през 2021-а година и засегна всички 6,7 млн. възпитаници в щата.

От този миг обаче рецесията, породена от мистериозния вирус в края на 2019-а година, е към този момент съвсем в предишното.

Вирусът към момента е необятно публикуван, само че поради всеобщата имунизация, силата му е отслабнала, а здравната система устоя умерено на натоварването.

Почти всички ограничавания в Калифорния бяха отстранени, а Нюсъм няма да може да издава нови след 28-и февруаи, когато изтича оповестената изключителна обстановка в щата.

Именно Калифорния беше и първия щат, който издаде заповед за оставне по домовете в разгара на пандемията – други елементи от страната незабавно го последваха.

Много щати обаче отхвърлиха да изискват наложително имунизиране за учениците, по образец на Калифорния. Властите в Луизиана оповестиха сходно желание, само че по-късно се отхвърлиха.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР