Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Трябва да има само едно ЦСКА!

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев даде мнението си пред " Sportal.bg " по отношение на мача сред ЦСКА и ЦСКА 1948 (2:0). Майкъла похвали Али Соу и Георги Йомов от спечелилите, само че изрази възмущението си от действието на домакините да не изпишат името на гостите на осведомителното табло на стадион " Българска войска ".

" Заслужена победа на ЦСКА! Али Соу беше разликата. Георги Йомов също се включи доста добре, работи доста и добре пасва на тима. ЦСКА игра по-добре, беше по-класният отбор, само че дано не забравяме, че в ЦСКА 1948 играят единствено българи. ЦСКА 1948 беше по-слабият тим, само че се показа почтено.

Лошо усещане ми направи това с таблото, не е правилно това нещо. Не е обикновено да играят два ЦСКА един против различен, само че откакто е позволено това нещо, би трябвало да има почитание. След като БФС е позволил да има подобен тим, не можеш да го лишиш от име на таблото. Не знам кой е взел такова решение, само че не е колегиално, не е редно да си ЦСКА и да правиш това нещо. Така се решили обаче, има си шефове. Това е мое мнение, несъмнено. Не си припомням до момента такова нещо да се беше случвало на " Армията ".

Не знам дали в миналото ще се стигне до обединяване сред двата клуба, само че ЦСКА би трябвало да има един тим. Този тим е на " Армията " и е този, който е признат от почитателите. Беше закупена емблемата, беше закупен рейс, това е. Трябва да има един ЦСКА ", съобщи предприемачът пред нашата медия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР