Бившият футболист на ЦСКА Вив Соломон-Отабор разкри причините поради, които

...
Бившият футболист на ЦСКА Вив Соломон-Отабор разкри причините поради, които
Коментари Харесай

Трансферен провал на ЦСКА: Напуснах тима, защото бях подложен на постоянно расистко насилие

Бившият футболист на ЦСКА Вив Соломон-Отабор разкри аргументите заради, които напусна " алените ". Крилото показа, че е бил обект на непрекъснати расистки обиди. Той изигра 22 дуела с екипа на ЦСКА в efbet Лига, в които означи едно попадение и бе измежду най-слабите играчи на отбора.

" Една от аргументите, заради които избрах да напусна България, беше непрекъснатото расистко принуждение, което претърпявах във всеки мач за ЦСКА. Другата бе експлоадирането на пандемията от ковид ", съобщи Соломон-Отабор пред Saturday Punch.

" Не можах да схвана за какво някой ще те наскърбява поради цвета на кожата ти. Семейството ми ме посъветва да спра да чета мненията в интернет. Блокиране, заличаване и продължение. Лесно е да се каже, нали? Но продължавах да се ровиш. Питаш се " Защо вършат това "? Най-трудното е, че си самичък. Досега не бях живял в друга страна. Не се усещах удобно на открито, откакто преживявах това на терена. Просто си стоях вкъщи. Никога досега не съм прекосявал през нещо сходно ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР