Бившият футболист на ЦСКА и националния отбор - Радослав Здравков,

...
Бившият футболист на ЦСКА и националния отбор - Радослав Здравков,
Коментари Харесай

Ради Здравков: Дадохме живота си за ЦСКА! С това ли ни отвръщат?

Бившият футболист на ЦСКА и националния тим - Радослав Здравков, станал част от най-славните страници от историята на армейците, изрази огорчението си от случките през вчерашния ден на " Армията ".

Малко след началото на срещата с ЦСКА, управлението и членове на ЦСКА 1948 бяха ругани, псувани и замеряна на трибуните, набедени, че са предатели.

Впоследствие в ложите пристигнаха Георги Велинов и Филип Филипов, с цел да усмирят феновете, а по-късно приканиха гостите да изоставен - увещавайки ги, че това е най-хубавото решение.

Звездите на алеята на славата на ЦСКА - на Стойчо Младенов и Любослав Пенев, бяха засипани с бира, монети и подправени евро банкноти.

Ето какво показа Ради Здравков в профила си във Facebook:

" Бих желал да изразя огорчението си след случилото се на стадион “Българска войска ”. Футболът ме е изправял пред доста тежки мигове, само че сходна офанзива против мен и мои сътрудници не бях виждал.

Ние дадохме живота си за ЦСКА! С това ли ни отвръщат?

Снощните събития бяха режисирани от избрани хора. Сигурен съм, че това, което видяхме и изпитахме, не е нито мнението, нито държанието на същинските Армейци.

Мачът си остава, който бил – бил. Ще има и други срещи.

Но се надявам грозните подиуми да са за последно ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР