Бившият футболист на Манчестър юнайтед и Реал (Мадрид) Дейвид Бекъм

...
Бившият футболист на Манчестър юнайтед и Реал (Мадрид) Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

Бекъм съветва Роналдо да се върне в "Юнайтед"

Бившият футболист на " Манчестър юнайтед " и " Реал " (Мадрид) Дейвид Бекъм се включи в полемиките за бъдещето на Кристиано Роналдо. В последните дни носителят на Златната топка е най-коментираният човек в света поради индикациите, че ще напусне " Сантяго Бернабеу ".

Бекъм, чийто правоприемник в " Юнайтед " беше Роналдо, а след това повтори хода му с трансфер от " Олд Трафорд " в Мадрид, счита, че португалецът би трябвало да се върне назад при " алените дяволи ".

" Ако аз имах опция, щях да се върна в " Юнайтед " даже лазейки, само че просто в никакъв случай не е стоял сходен въпрос ", сподели Бекъм.

Англичанинът счита, че почитателите на " Манчестър юнайтед " ще са доста щастливи да видят още веднъж Роналдо с аления екип.

" Никога не бих посъветвал състезател да не се завърне в " Юнайтед ". Ако той реши да си тръгне от " Реал ", мисля, че единственото място, където би трябвало да отиде, е тъкмо " Олд Трафорд ", добави Бекъм.

В последните часове стана ясно, че " Реал " ще одобри оферта от 200 млн. евро за португалеца. Според медиите в Англия " Юнайтед " няма да има проблем да извади сходна сума за 4-кратния притежател на Златната топка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР