Бившият футболист на Левски Станислав Иванов вкара дузпа, но Чикаго

...
Бившият футболист на Левски Станислав Иванов вкара дузпа, но Чикаго
Коментари Харесай

Гол на Стаси не стигна на Чикаго в турнира за Купата

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов вкара дузпа, само че Чикаго Файър отпадна от Унион Омаха в мач от 1/32-финалите на Опън Къп в Съединени американски щати.

Редовното време приключи без победител 1:1, а в продълженията двата тима си размениха по един гол и се стигна до осъществяване на 11-метрови удари за установяване на крайния победител. Именно там Станислав Иванов означи четвъртата дузпа, само че двама негови съотборници пропуснаха и Омаха се класира напред.

Интересното е, че и двата гола на Чикаго в игровото време бяха от дузпа. Първо се разписа Рафаел Цихос в 53-ата минута, само че Меза изравни в 68-ата. В 90-ата минута в игра се появи Иванов, който размени Родригес. В 115-ата минута на мача Чикаго получи правото да извърши втора дузпа, която още веднъж бе осъществена от немския футболист. В 122-ата минута обаче се стигна до изравнителния гол на Омаха, който се оказа златен.

При осъществяването на дузпите Прзибилко пропусна първата за Чикаго, а по-късно четирима играчи вкараха, с цел да се стигне до пропуща на Наваро, който се оказа съдбовен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР