Бившият футболист на Левски Георги Миланов се видя с доскорошните

...
Бившият футболист на Левски Георги Миланов се видя с доскорошните
Коментари Харесай

Георги Миланов с плакет на Герена

Бившият футболист на Левски Георги Миланов се видя с досегашните си съотборници преди тренировката на стадион „ Георги Аспарухов “. Той е у нас, защото има пауза в шампионата на ОАЕ.

Жоро се видя и със старши треньора на сините Станимир Стоилов, който се пошегува, че е подготвен да върне атакуващия полузащитник, тъй като е сигурен, че може отново да го продаде.

„ Готов съм да върна Миланов, тъй като се оказва единственият продаваем, и съм сигурен, че още веднъж бихме го трансферирали. Естествено, поисквам му да е здрав и триумфи в сегашния му тим “, съобщи с необятна усмивак Стоилов.

Георги Миланов получи плакет от уредника в музея на Левски Петър Димитров, който се дава на заслужили към синия клуб футболисти. Самият Миланов благодари и сподели, че когато има опция, ще бъде измежду сините почитатели на трибуните на „ Георги Аспарухов “ и ще поддържа Левски.

Той пожела триумф на Станимир Стоилов и някогашните си съотборници в шампионата.
Освен със съотборници и треньор, Миланов се видя с мажоритарния акционер Наско Сираков и ръководителя на Управителния съвет Даниел Боримиров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР