Бившият футболист на Челси Уейн Бридж не спести критиките си

...
Бившият футболист на Челси Уейн Бридж не спести критиките си
Коментари Харесай

Бивш играч на Челси изригна с унищожителна критика към Моуриньо

Бившият футболист на Челси Уейн Бридж не спести рецензиите си по адрес на Жозе Моуриньо. В понеделник португалският експерт остана без работа, откакто бе уволнен от Тотнъм. Според доста информации, Моуриньо просто е „ изгубил съблекалнята “ на „ шпорите “ и част от звездите на отбора не желаят повече португалецът да води лондончани. В сходен звук бяха и нападките на Бридж, съгласно който Жозе изцяло заслужава ориста си и е обикновено огромните клубове да се отдръпват от него.

„ Не съм сюрпризиран, че Моуриньо напусна Тотнъм. Той самичък си прави нещата в живота комплицирани и аз персонално не го одобрявам. Работили сме дружно и не мога да ви кажа хубави неща. Този човек не знае по какъв начин да се държи с футболистите, не може да контактува. Първоначално всичко стартира добре, всички са удовлетворени, само че с течение на времето се появяват доста спънки, които няма по какъв начин да се преодолеят.’, споделя Бридж.

„ Смятам, че топ отборите се отдръпнаха от Жозе, тъй като видяха, че където и да е отпред, след няколко месеца постоянно напуща. Да си напомним какво стана с Юнайтед, вижте какво се случва в Тотнъм, Жозе не може да е управител за дълго. Няколко месеца да, половин година може би, само че по-късно всичко рухва. Той самичък си е отговорен, тъй като няма никакво отношение към играчите, не беседва с тях, държанието му в някои моменти е недопустимо. От Тотнъм направиха добре, че го освободиха “, сподели някогашният бранител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР