Бившият футболист на Берое (Стара Загора) Ерол Алкан е най-новото

...
Бившият футболист на Берое (Стара Загора) Ерол Алкан е най-новото
Коментари Харесай

Етър взе бивш футболист на Берое

Бившият футболист на Берое (Стара Загора) Ерол Алкан е най-новото попълнение на Етър. Великотърновският клуб и бранителят подписаха през днешния ден контракт и бранителят от на следващия ден се причислява към тима

Ерол Алкан е централен бранител от турски генезис, роден е на 16 февруари 1994 година в Амстердам. Висок е 193 см и тежи 76 кг. Минал е през школите на Аякс, Хееренвеен и Истанбул ББ. От 2014 година играе в турски клубове, след това две години е във втородивизионния нидерландски Дордрехт, където е капитан и има 47 мача с 2 гола. От лятото на 2018 година Ерол Алкан бе футболист на Берое и там игра при треньора Александър Томаш, с който записа в Първа лига 38 мача и един гол. В началото на 2020 година се раздели със старозагорския клуб по взаимно единодушие и след това игра за немски третодивизионен тим, а също по този начин може да се похвали с 3 мача за националния тим на Турция до 21 години.

" Познавам треньора Томаш. Той ме предложения да пристигна в Етър и да оказа помощ на тима. Харесва ми метода му на работа, той желае да се играе добър футбол, а аз също. След като прекратих контракта си с Берое, отидох в Германия, само че не играех постоянно там и в този момент съм тук. Очаквам да играя, да побеждаваме и да оказа помощ на клуба да остане в елита ", съобщи Ерол Алкан след подписването на контракта си.
 Отрицателни проби за ковид в Етър
Отрицателни проби за ковид в Етър

" Болярите " възобновиха тренировки следобяд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР