Бившият финансов министър Владислав Горанов коментира пред Нова телевизия случилото

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов коментира пред Нова телевизия случилото
Коментари Харесай

Горанов: Няма как да знам, че автомобилът е издирван, купен е на лизинг

Бившият финансов министър Владислав Горанов разяснява пред Нова телевизия случилото се на граничния пункт „ Калотина”. Той опитал да напусне страната с кола, оповестена за търсене от Интерпол.

„ Автомобилът е закупен през март 2020 година на лизинг от огромен търговец. Снощи на път за Сърбия, когато стигнах до „ Калотина”, Гранична полиция ме уведоми, че автомобилът се търси и желаеха да се върна на територията на България”, посочи Горанов.

Той добави, че е оставил колата си в Драгоман и с друго транспортно средство е траял към Сърбия, където е на рожден ден на собствен другар. „ Няма по какъв начин да знам, че автомобилът е търсен, а и не съм негов собственик”, безапелационен е Горанов.

Бившият финансов министър сподели, че в случай че са му били разпоредили да изчака, е щял да го направи. „ Впоследствие, откакто прекосих с различен автомобил, нямаше коментар от Гранична полиция при прекосяването ми към Сърбия. Не съм останал с усещане, че съм отказал подпомагане на органите на МВР”, посочи Горанов и добави: „ Ако сътрудниците от Министерство на вътрешните работи имаха някакъв коментар, можеше да ми зададат въпроси и да получат уточнения”.

Той изясни, че е подготвен да спомага с информация и да съобщи автомобила. „ Колата е в Драгоман и до края на деня ще бъде предадена на органите на Министерство на вътрешните работи. Но с мен от Министерство на вътрешните работи никой не се е свързал към сегашния момент”, съобщи Горанов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР