Химична реакция при производство на наркотици е причинила взрива в

...
Химична реакция при производство на наркотици е причинила взрива в
Коментари Харесай

Химична реакция при производство на наркотици е причината на взрива в жилище в Хасково

Химична реакция при произвеждане на опиати е предизвикала гърмежа в апартамент в Хасково, при който тежко пострада 45-годишният Дмитрий Стоянов - Руснака. Това излиза наяве от формалното известие на Окръжната прокуратура в Хасково, което пристигна 24 часа след случая в 10-етажния блок.
Прочетете още
При огледите са конфискувани материални доказателства, показващи активност по произвеждане на наркотични субстанции, като следствието се организира и за осъществено такова закононарушение, написа Българска национална телевизия.

Назначени са експертизи. Разследването по случая продължава, обясниха от държавното обвиняване, допълват от прокуратурата.

Специалисти от Научно-техническата лаборатория и от такива при Националния институт по криминалистика на Министерство на вътрешните работи са създали огледите.

При случая със съществени изгаряния е 45-годишният Стоянов, който е престъпно проявен. Още през вчерашния ден той е настанен в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив, от където оповестиха, че е в тежко положение и е бил опериран по неотложност.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР