ВАШИНГТОН (АП) — Републиканецът Винс Фонг от Калифорния положи клетва

...
ВАШИНГТОН (АП) — Републиканецът Винс Фонг от Калифорния положи клетва
Коментари Харесай

Калифорнийският републиканец полага клетва за завършване на мандата на бившия председател на Камарата на представителите Кевин Маккарти

ВАШИНГТОН (АП) — Републиканецът Винс Фонг от Калифорния постави клетва в Конгреса в понеделник, откакто завоюва специфични избори за дотъкмяване на остатъка от мандата на смъкна някогашния ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти.

Фонг беше член на щатското заседание на Калифорния, преди да се кандидатира за Камарата. Той беше подсилен от някогашния президент Доналд Тръмп и Маккарти, които персонално следиха церемонията от залата. Клетвата на Фонг дава на републиканците 218-213 болшинство.

Фонг сподели, че до момента в който е пътувал до своя основан в Сентрал Вали конгресен окръг, е чул, че Конгресът би трябвало да направи повече, с цел да се оправи с границата сред Съединени американски щати и Мексико, спрете възходящите разноски за съществени неща от всекидневието и работа за поддържане на сигурността на общностите, наред с други цели.

„ Знам, че нашите опасения са доста добре осведомени с опасенията, които всички вие сте чували “, сподели Фонг. „ Трябва да създадем повече, с цел да намерим решения и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР