Бившият финансов министър от правителството на ГЕРБ а сред санкционираните

...
Бившият финансов министър от правителството на ГЕРБ а сред санкционираните
Коментари Харесай

САЩ включиха Владислав Горанов и Румен Овчаров в списъка Магнитски

Бившият финансов министър от държавното управление на ГЕРБ а измежду глобените българи по световния закон " Магнитски ", оповестиха от посолството на Съединени американски щати у нас.

Новата порция санкции е против общо петима души, а измежду тях са двамата някогашни шефове на АЕЦ " Козлодуй " Иван Генов и Александър Николов. Петият в листата е обвиненият за шпионаж в интерес на руснаци Николай Малинов, който е водач на Движение " Русофили ".

" Държавният глава Румен Радев високо цени поддръжката на стратегическите сътрудници на България Съединени американски щати и Англия в битката с корупцията, принос за което имат наложените наказания на български жители. Президентът Румен Радев приканва българските институции и политици за действителен и непреклонен ангажимент към битката с корупцията и одобряване на върховенството на правото. Нашето общество чака идващото Народно заседание да се ангажира с антикорупционното законодателство, препоръчано от служебното държавно управление ", оповестиха от прессекретариата на президента, съвсем незабавно след мейла от посолството. 

   

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР