Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, разкрива

...
Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, разкрива
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Николай Бареков с ексклузивен анализ за екшъните в държавата - къде се покри Кирчо и ще пращаме ли военна техника в Украйна: Премиерът е национален предател и бедствие за България

Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към публицистиката, разкрива кой какво гласи на около харвардските аферисти на власт Кирил Петков и Акен Василев, за какво се спотайват съдружните им сътрудници от партията на Слави Трифонов, какво чака Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова след войната в Украйна, какви са възможностите на Стефан Янев да влезе още веднъж във властта със своя партия и кой стои зад плана му, както и за какво Кирчо и Кокорчо се скараха с политическия си родител Румен Радев.

" Визитата на американския началник на Пентагона е обикновено нещо, ние сме член на и Европейски Съюз и откакто на 200 км. се води братоубийствена война, а е като аванпост, дружно с Румъния, дано не гадаем, само че дано да кажа следното - ние не можем да си позволим да бъде авангард на НАТО ", стартира той.
свързани новини72656на 16.03.202252081на 16.03.2022
Ние от дълго време нямаме цяла бойна ескрадрила, имаме половин от 40-годишни грохнали МиГ-29, аз съм бил боец, бях във Военновъздушни сили. Доколкото знам имаме две системи Противовъздушна отбрана, които са С-300. Украйна не може да борави с натовска техника, не може да затвори небето, тъй като ще се разгласи война, продължи той.

" Ако Путин и неговият Генщаб реши, че се намесва във войната, това значи, че ще сме на един конец от оповестяването на война. Това е призрачен сън, ние живеем в призрачен сън. Не можем да вършим избор сред два приятелски народа “, посочи Бареков.
свързани новини80622на 14.03.2022
Притеснявам се от обстоятелството, че Кирил Петков е един народен изменник. Това ме тормози. От ден първи се държи като един народен изменник, показа още гостът ни.

" В момента, в който лъсват съветските връзки на Иво Прокопиев и китайските на Кирил Петков, аз изтръпнах. Не знам какво се случва. От една страна Прокопиев се е самозабравил, той не демонстрира податливост, а спешен пиар, под паника. Ясно е, че Прокопиев беше осветлен. Назначи си държавно управление, само че осъзнава, че нещата отиват към злополука. Би Ти Ви се излага напоследък с този слугинаж ". Петков е незапознат човек, няма общата просвета да бъде министър председател. В ужасно злополучие сме и поради войната, и поради рецесията, и поради ръководството ", акцентира дебело Николай Бареков.

" Дойде ли Българска социалистическа партия на власт, имат една неотклонна задача - да спрат еврофондовете ", съобщи журналистът.

" Кирил Петков няма партия, няма да вършат такава, те са в срив. Сривът е грамаден, Радев смъкна една трета от рейтинга си, тъй като се прикачи към тях “, проучва Николай Бареков.

Той изясни, че оповестяването на форсмажор значи, че всички ще спрат заплащанията и разплащанията във всички сфери на стопанската система и финансите.

" Нямам подозрение, че Петков е конфигуриран от непознати управляващи. Първата беше за Македония, втората да даде каквото желае Украйна. ГЕРБ и Движение за права и свободи в този момент тичат пред вятъра и желаят да се показват като най-големите американофили. Това държавно управление не заслужава да бъде даже още един ден във властта ", прикани Бареков.

Той добави, че ГЕРБ и Движение за права и свободи се пробват в границите на този парламент, страната да се отърве от Кирил Петков.

" Ние сме във война. Ние официално не участваме в тази война. Държавата е абдикирала. Доброволци, украинци бягат, руснаци също бягат и идват тук. Мъжете да изоставен Украйна не са небогати. Бедните руснаци и украинци отиват на фронта. Кой олигарх ще пусне детето си на фронта? Ако е патриотично да раздадеш пушки на цивилното население, това е изменничество против твоя народ, някой май му подшушна на Зеленски. Путин праща там подготвена войска, ти пращаш мъже на 60-годишна възраст и необучени младежи да се бият “, продължи с разбора си събеседникът на Ива Николова.

" Правилните ходове бяха главно стопански. Правителството пропусна момента да раздаде обезщетения да е посрещне зимата. Хората теглиха заеми да си платят тока и парното, бизнесът не получи обезщетения, те са комични. Цената на тока не е под мораториум. Аз заплащам и индустриален, и битов ток. Турция въоръжава Украйна с дронове, само че къде отива Лавров? Отива в Анталия. Къде отива турският външен министър - отива в Москва. Що Кирил Петков не се качи на влака с полския и словенския министър председател? Нашата позиция е разкрачена, най-после ще ни намразят и руснаците, и амекиранците ", уточни Бареков.

“Какъв е Радев? Какъв в този момент е Крим? Според Радев какъв е Донбас? По неговата логичност ще каже, че е съветски “, възмути се той на думите на Румен Радев, че кани Украйна и на договаряния във Варна.

" Кирил Петков е неточност, злополучие, и за нас, и за вас. Това е цялостен мит, че Прокопиев е бил американския човек тук. Петков е там на заплата. Петков е голямо злополучие и за двата народа - и за Съединени американски щати, вълната се обръща освен против Петков, русофилите набират сили и стартират да приказват против Америка. Прокопиев е като Роман Амбрамович, той забогатя като него. Той обвързван напълно обвързван с съветските капитали у нас. Излиза и зарежда с компромати против негови сътрудници, бизнес съперници и съперници. Защо той води война с Движение за права и свободи и Пеевски? За да седне на софрата, 12 години се би с тях. Аз като го слушах по какъв начин ревеше, чакам Прокопиев да се появи в Народното събрание, държи се като конферансие на Петков. Петков е невнятен човек. Прокопиев държи Еуглена Бориславова какви стъпки да предприеме. Това, което Прокопиев прави, то не е правено, то няма аналог “, сподели Николай Бареков.

Румен Радев се продаде, не знам дали за пари, само че за втория си мандат. Вторият му мандат ще бъде като Георги Първанов, неуспех, хвърли той взор и към " Дондуков " 2.

" Много ястреби се навъдиха в - проруски, проамерикански, про каквито щеш. Стефан Янев не е толкоз краен като " Възраждане ". Румен Радев се докара до такава степен, че не желаят да го видят нито Байдън, нито Путин ", добави още той.

" Къде е Слави? Защо замлъкна? Дадохте му тотото, постави една женица, за смях, за външен министър. Къде е Слави? Онзи ден моят другар Недялко пита. Петков отваря оня ден един фургон за бежанци, то там няма никой, няма и ток. Прокопиев в този момент върху неговите рамене лежи всичко. Той държи Кирчо, Кокорчо и останалите. Няма да стане животът на Путин по-тежък, ще стане този на елементарните руснаци ", попита Бареков.

" Войната рано или късно ще свърши. Последиците ще бъдат унищожителни за Украйна, там американците и европейците ще налеят пари, да не не помнят да дадат и на нас. си я съпоставяме с Молдова. Ние нямаме кой знае каква промишленост. Кой ще пристигна в този момент да почива? Руснаците и кой да ги обслужва - украинските сервитьор, това е парадокс. Един туризъм имахме и той е погубен. Нищо няма да се случи с Америка и Англия, Индия, Китай, те са надалеч. Ти представяш ли си нашият външен министър да се среща с Лавров? Слави ли ще пратим или Кубрат Пулев при Зеленски? Имаме един гъдулар Слави, който държи държавното управление. При кой да ги пратим? Те не желаят да ги видят, ние сме посмешище. Питай твоите другари от ГЕРБ и Движение за права и свободи, за какво мълчат за венецуелските машини? Какво стана с кодовете, има ли чужденци? Честно казано се апелирам на американците по-бързо да ни освободят от Кирил Петков. Народът си стои по къщите, мазнинки към този момент няма ", приключи Николай Бареков.

" Движим се по доста тъничък лед. Едно е да се дава остаряла руска техника от едни страни, друго е от други. Полша е голяма страна, тя е воювала с руснаците в своята хилядолетна история. Македонците ще ни завладяват нас “, сподели думи за край той.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР