Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков написа коментар по повод

...
Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков написа коментар по повод
Коментари Харесай

Николай Бареков: Румен Радев изяде вчера голям шамар

Бившият евродепутат и публицист Николай Бареков написа коментар във връзка към този момент ясните резултати от извършените парламентарни избори през вчерашния ден. По думите му, макар всички опити да бъде смачкана ГЕРБ още веднъж е първа политическа и то с Бойко Рашков на гърба си, а Румен Радев е изял огромен пестник.

Ето какво написа Бареков

70% подвигнаха червен картон на цялата политическа върхушка, в това число “новите” партии със старите муцуни. Това е 2/3 от нацията! Непобедима войска. Вчера няма различен победител.

Рекордно ниската изборна интензивност, първото място на ГЕРБ, правото им на първия мандат и загубата на статиста Слави са червен картон и за Служебното държавно управление.

Въпреки изхарчените милиони и половината министри на Прокопиев в кабинета на Радев и листа “Магнитски”, дописан от Прокопиев за почистване на персонални сметки - партията му Демократична България с фиктивен водач Хр Иванов още веднъж реализира несъвършен резултат и победи единствено в преносимите урни по плажовете на Халкидики и Лазурния бряг - наричайте ги “Хайверената десница”. Те закусват с банички по 15 лв. парчето на жълтите павета и гласоподават по джапанки, бански и монокини с хартиени бюлетини.

Макар и с фотофиниш ГЕРБ остана непобеден на парламентарни избори и то без Бойко, само че с Бойко Рашков и Министерство на вътрешните работи на гърба и без нито един платен глас.

Хората не припознаха никой! Служебното държавно управление загуби легитимност! Радев изяде през вчерашния ден огромен пестник и занапред ще го осъзнава. Опитите да се закрие Спецсъда и да се ликвидира Гешев събраха 10-12% от вота на всички български жители. Яростта и реваншизмът бяха глобени от всички жители, без значение дали харесват ГЕРБ или не.

Който НЕ разбра вота на Народа и какво мислят българите по света и в Родината е цялостен простак. С лежащия на дивана Слави, с министрите на олиграхията, командировани от Прокопиев в служебното, с наглия пещерен реваншизъм на подпийналата дядка червен милионер Бойко Рашков и с малоумниия тим лапачи на Радев НЯМА ДА СТАНЕ.

Също по този начин - олигарсите подсъдими и обвинени в Дубай или другаде по света - да спрат да влагат в персонални партии - политиката не е бизнес, партията е на група хора споделено пространство, а не казино, банка или цех. Странно, но ГЕРБ през вчерашния ден ви го сподели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР