Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев

...
Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев
Коментари Харесай

Делян Добрев ще съди Илиян Василев

Бившият енергиен министър и настоящ народен представител от ГЕРБ Делян Добрев влезе във Facebook война с анализатора и критик на ръководството на ГЕРБ Илиян Василев, съобщи Евроком. Добрев написа във Facebook, че ще заведе дело против Василев. Искът е за клюка, а сметките на Василев са блокирани.

" Чудя се по какъв начин може един човек, който е бил дълго време на високите места в политиката да словоблудства, само че научих по забавен метод, че сметките ми са блокирани. Отидох на касата, трябваше да си платя сметка и насреща ми споделиха, че картата ми е блокирана. Не взех незабавно ограничения, тъй като картите от време на време блокират, само че минаха няколко дни и се оказа, че имам запор по всичките си банкови сметки, както и част от финансирането на телевизинната продукция " Алтернативата ". Това разяснява анализаторът Илиян Василев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Делян Добрев може да прави каквото желае, дейностите, които е подхванал са в границите на закона, само че аз към момента нямам искова молба. Никога не съм приказвал нищо съответно за него, само че за негово страдание той е бил на висока позиция доста дълго време, само че е правил доста неща от позиция на предписание на голям обществен запас, както и други дейности, които водят до това разнообразни жители да вземат отношение по неговите актове ", разяснява още Илиян Василев.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР