Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев

Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев ...

Делян Добрев ще съди Илиян Василев


Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев влезе във Фейсбук война с анализатора и критик на управлението на ГЕРБ Илиян Василев, предаде Евроком. Добрев написа във Фейсбук, че ще заведе дело срещу Василев. Искът е за клевета, а сметките на Василев са блокирани.

"Чудя се как може един човек, който е бил дълго време на високите места в политиката да словоблудства, но научих по интересен начин, че сметките ми са блокирани. Отидох на касата, трябваше да си платя сметка и отсреща ми казаха, че картата ми е блокирана. Не взех веднага мерки, защото картите понякога блокират, но минаха няколко дни и се оказа, че имам запор по всичките си банкови сметки, както и част от финансирането на телевизинната продукция "Алтернативата". Това коментира анализаторът Илиян Василев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Делян Добрев може да прави каквото иска, действията, които е предприел са в рамките на закона, но аз все още нямам искова молба. Никога не съм говорил нищо конкретно за него, но за негово съжаление той е бил на висока позиция много дълго време, но е извършвал много неща от гледна точка на разпореждане на огромен публичен ресурс, както и други действия, които водят до това различни граждани да вземат отношение по неговите актове", коментира още Илиян Василев.

Бел.ред.
И двете партии, и , обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?

Източник: fakti.bg