Бившият депутат и ексводещ на предаването „От упор” по телевизия

...
Бившият депутат и ексводещ на предаването „От упор” по телевизия
Коментари Харесай

Бившият депутат Димитър Байрактаров отива на съд, обвинен е в побой над...

Бившият народен представител и ексводещ на предаването „ От упор” по телевизия СКАТ Димитър Байрактаров ще се изправи пред Темида през днешния ден. Той е упрекнат в побой над дизайнерката и хотелиер Мария Инджова - в качеството й на ръководител на Управителния съвет на съдружие с нестопанска цел за реализиране на активност в социална изгода - „ Алианс на туризма в югоизточния район “, при и във връзка осъществяване на отговорностите й, оповестяват от пресцентъра на Районния съд в Бургас, написа " Флагман ".

Според обвинителния акт на 10 март 2011 година в Бургас, когато се провеждало съвещание на организацията, в която и двамата са в управителни позиции, Байрактаров й е предизвикал лека телесна щета. Пострадалата е била със разтърсване на мозъка, разстройство на вегетативната нервна система, довела до краткотрайно разстройства на здравето, неопасно за нейния живот.

Инцидентът е от 2011 година, само че процесът се възобновява в този момент, защото падна депутатският имунитет на Димитър Байрактаров, откакто не съумя още веднъж да влезе в Народното събрание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР