Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп отказа да вземе

...
Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп отказа да вземе
Коментари Харесай

Знаят кой съм. Тръмп отказа участие в дебатите за номинацията за президент на републиканците

Бившият държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли да вземе присъединяване в дебатите за номинация на претендент за президент на Републиканската партия. Това написа той в обществените мрежи.

В Съединени американски щати предстоят президентски избори през ноември 2024 година Двете огромни партии – Републиканската и Демократическата организират серия от диспути и вътрешни избори за номинацията си за президент, които стартират повече от година преди вота.

„ Обществото знае кои съм аз и какъв брой беше сполучлив мандатът ми “, написа 77-годишният Тръмп. Той оправда решението си с резултатите от изследванията, съгласно които някогашният президент има голяма преднина пред съперниците си за номинацията за претендент на републиканците.

Първият спор сред главните претенденти на партията ще се организира в сряда, а гласуванията стартират през януари 2024 година

Тръмп беше президент на Съединени американски щати сред 2017 и 2021 година В последните месеци той получи голям брой обвинявания за разнообразни закононарушения, измежду които, от Белия дом, след приключване на президентския му мандат, както и

Настоящият президент на Съединени американски щати Джо Байдън към този момент разгласи, че още веднъж ще бъде претендент за президент и на изборите след година.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР