В опит да включи повече чисти“ продукти за красота в

...
В опит да включи повече чисти“ продукти за красота в
Коментари Харесай

Rochelle Humes се кълне в този естествен дезодорант от £24, който „мирише безумно“

В опит да включи повече „ чисти “ артикули за хубост в всекидневието си, Rochelle Humes търси натурален дезодорант, който в действителност работи. Сега, откакто тества няколко разнообразни марки, наподобява, че най-сетне е намерила една, която в действителност й прави работа – и нямаше самообладание да я показа с почитателите си.

Водещият на „ Тази заран “ отиде в Instagram, с цел да разгласява фотография на естествения дезодорант на растителна основа Corpus, пишеща: „ Опитах ТОЛКОВА доста чисти дезодоранти и в действителност не ми харесваха! Това мирише безумно и работи ТОЛКОВА добре! Не е реклама, просто желаех да споделя... ”

Нейният нов дезодорант по желание е превъзходен избор за тези, които минават от артикули на по-химическа основа и желаят да включат повече естествени съставки в режимите си за хубост, където вероятен. Corpus one е естествено получен от ензими и съдържа растителни екстракти и е дефиниран без парабени, сода за самун, талк, алуминий или фталати, което ви дава изцяло натурален артикул.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР