Бившият бразилски футболист Кака, който спечели Златната топка през 2007

...
Бившият бразилски футболист Кака, който спечели Златната топка през 2007
Коментари Харесай

Кака ще бяга на Маратона в Берлин

Бившият бразилски футболист Кака, който завоюва " Златната топка " през 2007 година и стана международен първенец през 2002-а, ще направи дебюта си като маратонец в Берлин неделя, заяви организация " Франс прес ". Той съобщи, че е " се вълнува толкоз, колкото и преди мачовете ".

Бившият състезател на Милан и Реал Мадрид разкри, че битката на татко му с COVID-19 го е подтикнала да взе участие в маратона.

" Той остана 45 дни в болница. За благополучие е измежду нас и през днешния ден ", сподели бразилецът, който ще тича в компанията на татко си и брат си.

" Той няма да тича, единствено ще върви, само че желаеме да бъде с нас освен това фамилно предизвикателство ", добави Кака.

Ready for
— Kaka (@KAKA)
Кака, чието същинско име е Рикардо Исексон дос Сантос Лейте, съобщи, че маратоните са специфични спортни събития, тъй като дилетантите могат да вземат участие наедно с експертите.

" Това е нещо особено за маратоните. След това можеш да кажеш, че най-хубавият е направил това време, а ти си тичал до него за миг ", съобщи Кака, който се надява да премине дистанцията за по-малко от 4 часа.

" Искам да завърша за към 3 часа и 40 минути, в случай че се усещам добре. Но може да се оправя и по-добре ", приключи бразилецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР