Бившият български национал Благой Георгиев за първи път коментира провала

...
Бившият български национал Благой Георгиев за първи път коментира провала
Коментари Харесай

5 месеца след провала, Благой Георгиев за Диксън: Джо имаше големи амбиции за Левски

Бившият български национал Благой Георгиев за първи път разяснява неуспеха на договорката сред и британския предприемач . Бившият халф съобщи, че младият Диксън, на който беше медиатор при договарянията с клуба, е имал съществени планове към " сините ".
" Единственото, което се пробвах, е да оказа помощ на Левски в този сложен миг, в който беше, а бих споделил и е сега. Направих безусловно всичко по силите си тази договорка да стане, само че откакто към този момент не са се разбрали двете страни, аз няма какво да направя. Всичко е свършено към този момент, за жал, тъй като имаше много огромни упоритости на Джо, свързани с Левски и изобщо за бъдещето на тима. Но не са се разбрали ", разяснява Георгиев пред " Труд ".
Запитан от кое място се познава с предприемача, той съобщи: " Аз го познавам от четири-пет години от един наш непосредствен другар. Знам с какви хора се е занимавал, от кое място е, какво има, какво прави. Хората, които приказват срещу него и за него неща, без да познават индивида, това приказва неприятно единствено за тях ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР