Бившият американски президент Доналд Тръмп обяви сензационно в интервю пред

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп обяви сензационно в интервю пред
Коментари Харесай

Тръмп сензационно за Хари и Меган. Какво се случва

Бившият американски президент Доналд Тръмп разгласи сензационно в изявление пред вечерното токшоу на Пиърс Морган, че принц Хари и брачната половинка му Меган са пред бракоразвод. На отказалия се от завещание на кралската купа на Англия му писнало жена му да го води за носа. 

" Той е под чехъл, в случай че ме разбирате ", разкри Тръмп. И сподели, че времето да се разделят не било прекомерно надалеч в бъдещето, предава lupa.bg.

Според Тръмп Хари въобще не понасял Меган. 

Републиканецът приказва и за войната в Украйна, като съобщи, че в случай че още бил отпред на Белия дом, щял да се обади на съветския президент Владимир Путин и да му наложи да спре да плаши света с нуклеарни оръжия. 

" Путин употребява думата " N " (от " nuclear " - б.р.) нуклеарната дума, от самото начало ", сподели Тръмп на Морган в фрагмент от изявлението, което ще бъде излъчено в понеделник. " Това е неразрешено, не трябва да го правиш. Той го употребява всекидневно. И всички се опасяват. И защото те се опасяват, той го употребява от ден на ден и повече. Ето за какво той прави нещата, които прави сега ", споделя експрезидентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР