Бившият американски президент Джордж Буш-старши се извини, след като беше

...
Бившият американски президент Джордж Буш-старши се извини, след като беше
Коментари Харесай

Хедър Линд пак се оплака, че Джордж Буш-старши я е опипал

Бившият американски президент Джордж Буш-старши се извини, откакто беше упрекнат от актрисата Хедър Линд, че я е докоснал непристойно откъм гърба, до момента в който театралничил за фотография с нея.

„ На 93-годишна възраст президентът Буш е прикрепен към инвалидна количка от близо 5 години, и по тази причина ръката му попада на долната част на талията на хората, с които се фотографира ", се споделя в известие от неговата канцелария.

„ За да предразположи хората, президентът нормално им споделя един и същи виц, и в някои случаи той потупва дами по задните елементи по напълно добросърдечен метод. Някои намират това за почтено, а други - явно за несвоевременно. Президентът Буш най-искрено се извинява на всички, които се усещат наранени ", се споделя в формалното изказване.

Президентът към този момент се извини един път в по-ранно изказване, откакто актрисата Хедър Линд сподели, че той я е опипал от инвалидната си количка, а жена му Барбара Буш е била до него.

В пост в обществената мрежа Инстаграм, който по-късно бе заличен, Линд писа също, че Буш й споделил „ замърсен анекдот " по време на срещата им преди 4 година

„ Барбара Буш завъртя очи, като че ли с цел да каже „ Пак ли ". Неговият охранител ми сподели, че не би трябвало да стоя до него за фотографията ", означи още Линд.

Обвинението против експрезидента идва на фона на вълната от сходни обвинявания в последно време против други видни мъже, в това число холивудския магнат Харви Уайнстийн, провокирали необятен обществен отзив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР