Бивши министри, експремиери и кметове бойкотираха изслушването на временната комисия

...
Бивши министри, експремиери и кметове бойкотираха изслушването на временната комисия
Коментари Харесай

Червен картон от Борисов и Станишев! На кого го показаха

Бивши министри, експремиери и кметове бойкотираха чуването на краткотрайната комисия в Народното събрание за панаира. Бизнесменът Георги Гергов също не се яви. Те не участват на съвещанието, само че са изпратили писма със своето мнение, заяви БНР.

Единствено община Пловдив е изпратила представители – Таня Юриева от дирекция „ Стопански действия “ в Пловдив, Руска Вълева - шеф маркетинг и ръководителят на Демократична България в Общинския съвет Веселина Александрова, както и Румяна Толова от „ Кауза България “.
-->
„ Общината с хората, които е изпратила се пробва да си измиие ръцете. Тези, които би трябвало да дават отговори ги няма. Благодаря на групите в Пловдив, които гласоподаваха срещу “, съобщи Иван Петков от Българска социалистическа партия и напомни, че общинските съветници в Пловдив се отделиха от левицата.

Веселина Александрова, общински консултант от Демократична България в Пловдив, пък означи, че с по този начин гласуваното решение на Общински съвет влизаме в циничен кръг - представителят на локалния парламент да гласоподава срещу приемането на акциите, което може да продължи и години наред.

Комисията трябваше да заседава още предходната седмица, само че съвещанието тогава се провали поради траялото през целия ден пленарно съвещание на Народното събрание. На нея трябваше да бъдат изслушани експремиерите Бойко Борисов и Сергей Станишев и някогашните стопански министри Румен Овчаров и Корнелия Нинова. Очакваше се чуването и на кметовете на Пловдив и Варна, ръководителите на Общинските препоръки в двата града и водачи на групи в локалните парламенти, както и на самия Георги Гергов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР