Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши

...
Бивши и настоящи студенти отВВУ Никола Йонков Вапцаров:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в Морско училище на 14 октомври

Бивши и сегашни студенти от
ВВУ " Никола Йонков Вапцаров ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Ден на отворените порти ще се организира във ВВМУ " Н. Й. Вапцаров " на 14 октомври (петък). Посещенията ще се проведат в две сесии: от 10:00 и от 13:30 часа, когато всички искащи ще имат опцията да получат доста потребна информация, както и да се срещнат със специалностите и образователната материално-техническа база, с които Морско учебно заведение разполага.

Сред плануваните за разглеждане места по време на деня на отворените порти са:  катедра " Корабни силови уреди “, Симулатора за машинни интервенции (Engine room) и бункероване на полутечен природен газ (LNG), Центъра за ръководство и мониторинг на бреговата зона, катедра " Навигация “, Център за кибероперации, Център за подготвеност КВАЗАР (Квантова връзка, интелигентни системи за сигурност и ръководство на риска) и други.

Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров “ е водач във военноморското и морското обучение и просвета в народен, европейски и международен мащаб. То е класирано на второ място в света в класацията на Международната асоциация на морските университети (IAMU), а дипломите и квалификации от ВВМУ се признават в голям брой страни по света, в това число такива обичайно морски страни като Австралия, Съединени американски щати и Япония.

Морско учебно заведение разполага с съвременна учебно-техническа база, включваща редица тренажори и симулатори от най-ново потомство,  Център за кибер интервенции, Център за подготвеност КВАЗАР, Център за образование с корабни избавителни средства, Полигон за образование по битка с корабни пожари и други. Висококвалифицираните преподаватели обезпечават подготовката на бъдещите морски капитани, корабни, електро- и радио- инженери, IT-специалисти, киберспексперти, специалисти по мехатронни системи, по логистика, по ръководство и употреба на гражданския флот, на морските и на речни пристанища, мениджъри на пасажерския превоз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР