Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид) и Ювентус -

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид) и Ювентус -
Коментари Харесай

На Роналдо му писна в Саудитска Арабия, но не може да си намери отбор в Европа

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид) и Ювентус - Кристиано Роналдо, към този момент има предпочитание да напусне Ал Насър, макар че е в Саудитска Арабия единствено от няколко месеца.

Португалският национал напусна " алените дяволи " след скандалното изявление, което даде пред журналиста Пиърс Морган, в което атакува мениджъра Ерик загар Хаг и други основни фигури на " Олд Трафорд ".

Роналдо не можа да си откри клуб в Европа, откакто договорът му с Юнайтед беше преустановен, и в последна сметка взе изненадващото решение да премине в Ал Насър.

Mundo Deportivo твърди, че 38-годишният португалец към този момент му е писнало от обстановката и компликациите, които изпитва в Саудитска Арабия, като мисли за завръщане в Европа или някъде другаде, според от това какви предложения дойдат. Според разпоредбите на ФИФА обаче, в случай че Кристиано реши да приключи контракта си с Ал Насър без уважителна причина, ще би трябвало да изплати отплата за оставащите две години от контракта си. В самия договор има клаузи, които плануват и други наказания за футболиста. Той подписа за 2,5 години против 200 милиона евро на година. Освен това в контракта има бонуси, които са планувани за членовете от фамилията на петкратния притежател на " Златната топка ".
 Гол от дузпа на Роналдо оказа помощ на Ал Насър да остане в борбата за купата
Гол от дузпа на Роналдо оказа помощ на Ал Насър да остане в борбата за купата

Вижте подробности

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР