Бившата шефка на Народното събрание Цвета Караянчева, която не успя

...
Бившата шефка на Народното събрание Цвета Караянчева, която не успя
Коментари Харесай

Караянчева стана сътрудник на ГЕРБ по законодателството в парламента

Бившата шефка на Народното събрание Цвета Караянчева, която не съумя да стане още веднъж народен представител, е назначена за помощник на парламентарната група на ГЕРБ-СДС по законодателство. Това става яснона нещатните сътрудници към Народното събрание.

Караянчева, която неотдавна разгласи, че и може да се ориентира към " производството ", очевидно е преосмислила какво да прави отсега нататък, и ще оказва помощ на сътрудниците си от ГЕРБ в писането на законодателни оферти. Тя се кандидатира за народен представител още веднъж от Кърджали, където мандатите са пет. Четири от тях завоюва Движение за права и свободи. Макар и гласовете на ГЕРБ да стигаха, с цел да вземат петия мандат, то поради разпределението по изборната ни система, " ИТН " го получиха.

Бившият зам.министър на външните работи в държавното управление " Борисов 3 " - Георг Георгиев, също е вписан като нещатен помощник на ГЕРБ в Народното събрание. А една от най-близките на водача на ГЕРБ Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова (ръководеше държавната пресслужба) е вписана като нещатен помощник, който ще се занимава с връзката с медиите и обществеността.

Велислава Кръстева, която също не съумя да влезе в Народното събрание от квотата на Движение за права и свободи и която управлява партийния пресцентър, пък ще е консултант на придвижването по култура, медии и връзки с обществеността.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР