Бившата приятелка на Джони Деп Кейт Мос отрече обвиненията на

...
Бившата приятелка на Джони Деп Кейт Мос отрече обвиненията на
Коментари Харесай

Ето какви показания даде Кейт Мос в защита на Джони Деп

Бившата другарка на Джони Деп Кейт Мос отхвърли обвиняванията на Амбър Хърд, че звездният артист от " Карибски пирати " я е блъснал по стълбите. Това изясни самата тя в 3-минутни показания пред съда, предава The Independent, представен от dir.bg.

Появявайки се онлайн от Глостършир, Англия, Мос сподели, че Деп " в никакъв случай не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълбите ".

Тя в действителност изясни какво се е случило при случая, станал в 90-те години на предишния век, когато е имала връзка с артиста и дружно са били на отмора в Ямайка.

Излизахме от хотелската стая, имаше стихия. Джони мина пред мен. Тъкмо излизах и се подхлъзнах по стълбите, нараних гърба си. Изпитах болежка и изкрещях. Джони изтича назад да ми помогне, занесе ме до стаята и повика здравна помощ ", описа известният модел.

На въпросите на юриста дали в миналото във връзката им Деп я е блъскал по стълбите, Кейт Мос беше безапелационна, че сходно нещо в никакъв случай не се е случвало.

Съдебната сага сред някогашните съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп продължава към този момент няколко месеца. Хърд упреква артиста, че я е подлагал на физически и душевен тормоз, до момента в който са били женени. Деп твърди, че това е клюка и съди някогашната си жена за 50 млн. $.

Делото провокира извънреден интерес освен във почитателите на звездата от приключенската поредност, само че и на стотици други хора, гледащи съвещанията в залата или онлайн онлайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР