Бившата президентска двойка на Съединените щати Барак и Мишел Обама

...
Бившата президентска двойка на Съединените щати Барак и Мишел Обама
Коментари Харесай

Семейство Обама подписаха договор за радио шоу в Спотифай“

Бившата президентска двойка на Съединените щати Барак и Мишел Обама подписаха контракт за подкастове в интернет, написа BBC. Потребителите на стрийминг услугата за музика „ Спотифай “ ще могат да слушат радиопредаванията на семейство Обама. Според личната компания на Обама Higher Ground, която ще продуцира подкастовете, договорката е за " няколко години ".

 © БГНЕС
Президентът и брачната половинка му основаха компанията предходната година, с цел да продуцират филми, сериали и документалистика за платформата за видеострийминг „ Нетфликс “.

Семейство Обама споделят за договорката за радиопрограмите, че тя ще им разреши " да разширят тематиката на диалозите ".

В известието, че имат контракт със „ Спотифай “, Обама не прецизират дали подкастовете ще са фокусирани върху избрана тематика, нито по кое време стартира излъчването им.

Според американски медии някогашният държавен секретар Хилъри Клинтън и щерка ѝ Челси разискват с медийни компании основаването на продуцентска компания, която да създава документални филми и друго наличие на тематика дамите в обществото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР