Бившата половинка на Гери-Никол е забил ново гадже. Красавецът Мартин

...
Бившата половинка на Гери-Никол е забил ново гадже. Красавецът Мартин
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Бившето гадже на Гери-Никол спи с любовница на Къро

Бившата половинка на Гери-Никол е забил ново гадже. Красавецът Мартин обикаля софийските заведения в компанията на манекенката от близкото минало Здравка Захова, която бе спрягана за дългогодишна държанка на радстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро.

От няколко месеца Мартин и Здравка са неразделни и постоянно са засичани в едни от най-актуалните питейни заведения в столицата. Наскоро двойката разгласява в обществените мрежи и обща фотография, на която въобще не крие околните си връзки.



Здравка Захова в годините, в които беше сексуален модел

Здравка Захова е един от известните топмодели от близкото минало. Именно тогава се среща и с убитата в ЮАР Мис България Гергана Кочанова. Здравка и дамата на Къро стават близки около моделството, вземат участие в редица фотосесии и ревюта, а общата работа ги трансформира в близки приятелки, описват осведомени. Пътищата им се разделят, откакто Гергана се жени за Къро и това поставя завършек на кариерата й на модел.

Според осведомени, преди Гергана да омае мафиотския необут, точно Здравка е негова публична държанка. Моделката се осведомена с Красимир Каменов, откакто е извикана от него в резиденцията му на бул. " Пущкин ". Според мълвата, срещите им се осъществявали против 1000 евро. Здравка обаче позволява грешката да докара при мафиота и своята другарка Гергана. Босът си пада по приятелката и след време я прави своя публична любовница, а след това и се дами за нея. Това обаче поставя завършек на дружбата на Гергана и Здравка.

Захова става известна като Българската Шакира - название, което й е обещано поради буйната й къдрава коса и огнения натѝрел. Особена известност придобива след еротичната си сесия за едно от известните у нас мъжки списания. Тогава и цената й скача фрапантно и предизвика интереса на много знакови богаташи " по света и у нас ".

Името й попада в престъпните летописи, клед като татко й Милан Захов- Клюна е арестуван при наркосделка с 5,5 кг канабис. Манекенката бе спрягана и за държанка на Стойчо Младенов –младши.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР