Бившата половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова, е шокирана

...
Бившата половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова, е шокирана
Коментари Харесай

Бившата на Рачков бясна, че актьорът ще има бебе: Много бързо ме прежали!

Бившата половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова, е шокирана от слуховете, че той чака бебе единствено няколко месеца след раздялата им. Блондинката даже подозирала, че артистът от самото начало ѝ е изневерявал със сладкарката Камелия Андонова. Официалната версия за разлъката обаче е несходство в характерите, разследване на огромната възрастова разлика от 26 години.
Близки до силиконовата красавица издават, че тя не можела да си откри място от гняв, задето била зарязана, а и сменена толкоз бързо от Рачков. Вестта, че новата на комика е бременна, напълно я довършила.
Димитрова се дразнела, че към момента продължавали да я назовават „ Анита на Рачков ”. Гледала обаче да не го демонстрира. Тя е споделяла, че в никакъв случай не е търсила гласност и показаност, само че поради артиста се наложило да понася това задължение. Ядосвала се още, че в медиите ѝ построили облик на тъпа русокоска, търсеща богати чичковци, а тя не се възприемала като такава.
Допреди няколко месеца на хубавицата не ѝ се налагало да работи, само че след раздялата с актьора решила, че би било потребно да се развива професионално. Сега тя се изявява като брокер на недвижими парцели и споделя, че тази активност доста ѝ подхожда, тъй като няма таван и развиването ѝ зависи от личните ѝ старания. Ето какво е споделяла Анита за новата си работа: „ Започнах, изпълнена с възторг. С неспокойствие чакам провокациите и опциите, които ще ми донесе тази кариерна стъпка. Благодаря на всички мои сътрудници, които ме поддържат ”.
Според осведомени Димитрова към момента няма нов мъж до себе си, само че Рачков бързо-бързо съумя да я размени. В момента той е привързан с 39-годишната Камелия Андонова. Говори се, че е изцяло допустимо увлечението му по чаровната брюнетка да е причина за разлъката с някогашната. Комикът обаче отхвърля да има намесени трети лица в раздялата му с новоизлюпената брокерка.
Популярният актьор има няколко дълги връзки зад тила си, само че нито една не е завършила с брак. От първата си жена Христина той има наследник Димитър Рачков-младши, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Навремето майката на детето му го заряза поради тогавашния му другар Евтим Милошев.
Най-обсъждани бяха връзките на Рачков с Мария Игнатова, която пък след това се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков.
Близки на комика настояват, че той доста угаждал на Анита по време на връзката им. Пръскал по нея хиляди левове месечно. Освен всичко друго, силиконката се ширела в просторната му къща, ситуирана край Панчарево. Сега русокоската живеела по-скромно, само че пък се надявала скоро да срещне различен мъж, който да задоволява капризите ѝ, предава HotArena.
За да провокира внимание към себе си, наскоро Анита разгласява в обществената мрежа фотография с обаятелен юноша, който я целува по бузата. Тя написа и коментар към фрагмента: „ Мъжът на моето сърце ”. „ А по този начин! Бъди с по-млади мъже, а не с дъртаци! ”, „ Поне ти е набор! ”, пишат почитатели на хубавицата. Всъщност обаче, въобще не става въпрос за ново гадже, а за брат ѝ, с който са доста близки.
Според осведомени, след раззялата си с комика, Анита е имала алъш-вериш с няколко мъже. През лятото тя е ходила на море в Гърция със фамилен предприемач, настояват всемирски клюкари.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР