Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, сподели

...
Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, сподели
Коментари Харесай

Анита на Рачков призна за мъката след раздялата и показа новото си гадже

Бившата половинка на артиста Димитър Рачков - Анита Димитрова, показа за тъгата и компликациите, които е изпитала след раздялата си с комика.

" Много ми беше сложна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но с помощта на хората, които ме поддържаха, и, несъмнено, на себе си съумях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива ", споделя тя пред " България през днешния ден ". 
                             

Да напомним, че 23-годишната русокоска делеше общ покрив с 50-годишния Рачков повече от три години. Двамата се разделиха публично, като новината за края на връзката пристигна само от артиста, до момента в който Анита реши да резервира безмълвие.

Плеймейтката показа по какъв начин се е чувствала по време на този тежък за нея интервал, като заключава метафизичен: " Така е трябвало да стане! Хората се разделят и събират, живот! ". 
                             

" Болката, която изпитвах при раздялата с Димитър, беше мощна, само че и чисто битово за мен беше мъчно - трябваше да си намеря жилище, също така и нова работа. Справих се с всичко и съм горда от себе си, тъй като стартира нов стадий от живота ми. Сякаш съм преродена ", добавя Анита, която през днешния ден в действителност наподобява преродена и по-щастлива от всеки път, защото има и нова работа.

" Работих и в банка. Не беше моето нещо, прекомерно статично ми се струваше там. Аз съм динамичен човек, вълнуват ме провокациите и не обичам да заставам на едно място, желая да се развъртвам. С това брокерството ме завоюва. Харесвам неща, които нямат таван, желая да съм най-хубавата ", споделя още амбициозната хубавицата.

В свободното си време Анита гледа филми за финансовия свят, само че отделя време и за българските като " София у дома ", който сега се излъчва по bTV, чийто сюжет се върти точно към брокерската тема. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР