Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама очарова хиляди британци,

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама очарова хиляди британци,
Коментари Харесай

Мишел Обама омагьоса Лондон

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама очарова хиляди британци, като описа анекдоти за срещата си с "прекрасната, топла и занимателна " кралица Елизабет Втора и похвали разноликия Лондон на представянето на автобиографията си, съобщи Ройтерс.

Мнозина от присъстващите са пътували часове, с цел да бъдат на събитието. Съпругата на някогашния президент Обама се смя дружно с публиката, напомняйки какъв възторг провокирала през 2009 година, като обхванала с ръка раменете на кралицата в прорез с дворцовия протокол. Тя изясни, че по-късно се научила да държи ръцете си подписани или зад тила си, с цел да сдържа неволни жестове.

Но госпожа Обама сподели, че не съжалява за случката с кралицата: "Не знам дали можех да се държа по различен метод, тъй като това беше естествена човешка реакция ". Бившата първа дама изрече удивление към кралицата с думите: "Това са моите усещания - такава топлина, изтънченост, просветеност и духовитост - одобрявам я ".

На въпрос на водещия какъв съвет би дала на британците, с цел да запазят успокоение в бурно време - евентуален намек за политическите разделения, свързани с Брекзит, госпожа Обама отвърна, че Лондон е неповторим и би трябвало да цени високо разнообразието си. "Лондон е прелестен град. Харесва ми, тъй като е същински внушителен за разнообразието в света по метод, който не можете да видите в други градове, даже в Съединените щати ", сподели Мишел Обама и провокира овации.

Г-жа Обама е на обиколка за показване на книгата си, озаглавена "Becoming ". Тя към този момент я показа в Северна Америка и Скандинавия, а след Лондон ще отиде в Париж и Амстердам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР