Бившата ни звезда в плуването Нина Рангелова скочи на федерацията

...
Бившата ни звезда в плуването Нина Рангелова скочи на федерацията
Коментари Харесай

Бивша звезда в плуването ни скочи на федерацията заради допинг скандала

Бившата ни звезда в плуването Нина Рангелова скочи на федерацията поради допинг абсурда и поддържа уличените в приложимост на допинг трима национали. Тя разгласява петиция в поддръжка на Светлозар Николов, Благой Панайотов и Здравко Баблаков и упрекна федерацията, че си измива ръцете с тях.

" Приятели, апелирам подпишете петицията в поддръжка на Здравко Баблаков, Благой Панайотов и Светлозар Николов — тримата ни национали по плуване дали позитивна допинг проба по време на лагер с националния тим и откакто са приемали добавки единствено и само предоставени от доктора (в чашка без да са виждали опаковката).

Тези момчета са посветили живота си на спорта, лишават се от безчет неща, с цел да популяризират името на България, а тези които би трябвало да им оказват помощ ги бутат надолу. И постоянно е било по този начин! За това и до ден сегашен, когато някой от по-младите плувци се допита до мен за съвет постоянно им споделям “Колкото по-малко зависиш от федерацията, толкоз по-добре за теб.”

Имало е и хора с положителни сърца, там на 4-тия етаж в Спортната Палата, само че множеството ги вълнуват по какъв начин да смъкнат пари от министерството и да стартират хора, близки до тях.

Защо би трябвало да се заплашват състезатели, които изберат да не вървят по лагери?! Защо би трябвало всички да упражняват при един и същи треньор? Да не би той да е най-хубавия влак в света (та даже и в България)?

Защо са взели проба единствено на трима индивида? И по какъв начин по този начин някакси се получи, че нито един от тях не е персонален играч на нац. треньор?

Аман от алчни и егоцентрични ръководители, които се появяват пияни и заляни по надпреварите на децата. Имайте малко достолепие и отстъпете място на хора, които в действителност имат предпочитание и качества да схващат за развиването на плуването! ", написа Рангелова.

Петицията към този момент е подписана от над 500 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР