Бившата на певеца Стенли Наталия Симеонова не само му прости,

...
Бившата на певеца Стенли Наталия Симеонова не само му прости,
Коментари Харесай

Наталия Симеонова разкри! Идва ли Море от любов?

Бившата на артиста Стенли Наталия Симеонова освен му елементарни, само че и му се изясни в обич.Двамата изживяват бурна обич преди близо 30 години. Запознали се през 1990 година, когато тя била студентка по публицистика и още не била известна.

Той пък към този момент бил звезда от група „ Тангра ”, написа Hotnews.bg " Той ме ухажваше доста дълго. По това време аз бях захласната от подготовката за изпитите по публицистика и никак не ми беше до любовни страсти.

-->

Тогава той сподели, че в деня на последния ми изпит, в еди-колко си часа сутринта ще застане на аерогарата във Варна и ще ме чака до момента в който дойда, с цел да отидем на море дружно. Казах си: „ Какво пък, за какво да не направя този опит? ” Взех самолета за Варна с безспорното разбиране, че откакто той е ловджия, ще се развличам няколко дни и ще си потегли.

И по този начин, връзката ни продължи три години и половина, през които всички негови познати се изумяваха какво се случва с него. На финала пък той сподели: „ Какво направи с мен, промени ми възгледите на 180 градуса и ме остави да се мъча? ”.

Връзката на Наталия и българския Стинг почнала на смешка и траяла 3 години и половина - до мига, в който някогашната водеща не срещнала по-перспективния Денис Ризов. Стенли твърди, че те му кръшкала с предприемача, до момента в който Симеонова твърди,че той първи изневерил с певица. Двамата дълги години са смразени, само че през днешния ден още веднъж се обичат, въпреки и от разстояние.

" Браво, Стенли! Благодаря ти! На 13 октомври, щях да отида в Зала 1, на НДК, в случай че бях в България! Не поради моите текстове, които с голямо наслаждение не преставам да пиша за Стенли, когато той ме помоли да опитам. А поради големия му гений. Стенли! Истински актьор! Изпълнен със подозрения и незадоволство.

Трескав. Търсещ. Скромен. Срамежлив. Плах. И тъкмо по тази причина - от време на време нападателен. И доста съответен. И доста надарен. Категоричен! Винаги! Никой няма право да му споделя, в коя посока да поеме. Защото той, прелестно знае накъде води пътя. Пътят към храма ", написа феята на любовта в обществените мрежи.

.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР