Бившата метреса на скандално известният наркоман Георги Семерджиев, който уби

...
Бившата метреса на скандално известният наркоман Георги Семерджиев, който уби
Коментари Харесай

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И МВР! Бръмчалка на наркомана убиец Георги Семерджиев върти проститутките в София

Бившата любовница на скандално известният наркоман Георги Семерджиев, който умъртви две девойки в центъра на София, е новата топ сводница на столицата, научи медията ни от свои съвършени източници. Тя работи с подкрепи на високо равнище, събрала е най-елитните к*рви и ги принуждава скрито да записват клиентите си на видео. Пачаврите й разнасят и опиати по адреси.

 

Тунингованата, само че брутално наедряла шаврантия, се издига до високата си позиция в сводничеството от редова продажница, позната на куп родни и непознати ценители на бохемския живот.

 

Вероника Никифорова, която няма нищо общо с красивите и свиреп фотошопнати фотоси, която продава в Instagram, е скандална освен с обстоятелството, че е новата „ Маман “ на платените развратници в София, само че и с безобразната си отбрана на килъра от кръстовище на „ Хемус “, Георги Семерджиев.

 

 

Според нашите източници, “Мадам Вероника ” разполага с безграничен финансов запас, който употребява с цел да притегля към най-древната специалност млади девойки, които в следствие пък се пробва да препродава на сводници в чужбина. Пътят на парите сочи, че свежата к*рвенска плът идва от региона на Бургас и Ямбол, където през лятото Вероника обслужва най-долната прислойка от българския ъндърграунд. Точно те я доставят със неразрешени субстанции, които “готвят ” в секрети нарколаборатории там.

 

 

Агентите ни още настояват, че Никифорова е забъркана в ликвидиране, случило се в Дубай преди няколко години. Свидетели описват, че тя неведнъж е признавала пред необятна аудитория, освен, че владее пазара на проститутки в София, само че и че е имала упоритости и опция да управлява търговията с български девойки в Дубай и Кипър. Нещо повече. В момента Никифорова е насочила своя бизнес гений към завоюването на нови шаврантийски територии в Република Северна Македония, където работи с албанци, известни на българските служби.

 

 

Същевременно наши хора ни настояват, че в Инфекциозна болница в София мъж с нигерийски генезис е разказал пред органите на реда, че бил инфектиран със СПИН, точно след секс с въпросната “Мадам ”.

Източник: crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР