Бившата футболна звезда Адриано явно отново е пръв приятел с

...
Бившата футболна звезда Адриано явно отново е пръв приятел с
Коментари Харесай

Адриано се пропи от мъка по лекарка

Бившата футболна звезда Адриано очевидно още веднъж е пръв другар с алкохола. Преди няколко дни в интернет се завъртя видео, на което се вижда, че Императора е мъртво пийнал. Оказа се, че тогавашният бразилски национал е изоставен от досегашната си другарка - красивата студентка по медицина Виктория Морейра.

Адриано и Виктория се срещнаха преди началото на пандемията от ковид и изкараха няколко бурни месеца дружно. Преди да се срещнат той страдаше от сериозна меланхолия, която обаче бързо бе излекувана от 22-годишната русокоска. Допреди няколко седмици някогашният състезател на Интер публикуваше всекидневно фотоси в “Инстаграм” в компанията на Морейра, определяйки я като най-голямата си обич. Сега обаче двамата към този момент не са дружно, като са изтрили всички общи снимки в обществената мрежа, а самият Адриано към този момент се е завърнал към обичаните си привички – купоните с другари. Според някои издания в Бразилия, точно раздялата с Морейра е подтикнала Императора още веднъж да посегне към чашката. В късият клип, който стана шлагер през последните дни, Адриано не може да си стои на краката и е придържан от собствен другар. Състоянието му обаче не му пречи да се заяжда със инцидентните минувачи във видеото.

Както е известно, точно влечението на разполагащия с голям капацитет футболист към купоните, пиенето и красивите дами му попречи да построи велика кариера в " Интер " и поради това той бе натирен да си върви надалеч от Милано. В последните си години на терена, сред 2011 и 2016 той се подвизаваше в няколко отбора в родната Бразилия, само че взе присъединяване едвам в десетина мача за цели пет сезона. Последният му тим бе американския Маями Юнайтед.

" Монитор "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР