Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се счита за

...
Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се счита за
Коментари Харесай

Невероятно: Бивша американска футболистка кара COVID-19 цели 331 дни

Бившата американска футболистка Кейтлин Денис може да се смята за безспорен рекордьор, въпреки че надали желае това да се случи. 30-годишната жена не може да се отърве от COVID-19 цели 331 дни.

Тя описа, че се е заразила още преди да бъде регистриран първият смъртен случай в американския щат Илинойс.

" Имам възприятието, че измина цялостен век. Хванах вируса още преди хората да стартират да носят маски. Сега приказваме за втората година, ваксини, нови варианти, нова администрация, само че за мен е все едно. Винаги съм в леглото, в стаята си. Болна съм 331 дни. Чувствам, че времето не се движи, усещам се като в затвор и бутам по стената ", описа Кейтлин.

Тя признава, че известно време си е казвала, че на следващия ден ще бъде по-добре, само че към този момент не прави това.

" Опитвам се да се помиря с обстоятелството, че този вирус е нещо, което няма да преодолея. Събуждам се всяка заран и се чудя по какъв начин ще бъда през днешния ден. Аз съм това, което лекарите назовават ​​„ дълготраен пациент “, където COVID-19 завладява тялото и няма да си тръгне. Лекарите считат, че може да има десетки хиляди като мен по света, само че в действителност никой не знае. Сутрин се чудя дали ще имам гадене или мощно зашеметяване. Или може би мигрена с болки в тялото? Някои признаци са непрекъснати, като болки в тялото и уязвимост от главата до петите, само че някои идват и си отиват - звъни в ушит, болежка в ребрата, прескачане на сърдечния темп, горещи уши, изтръпнали пръсти, възприятие на интоксикация “, добави тя.

Денис сподели, че към този момент няма работа и от време на време едвам става от леглото. Често има възприятието, че „ денят ѝ в никакъв случай не стартира и не свършва “.

" Понякога имам загуба на паметта, тъй че мисля, че имам амнезия. Все едно съм в черна дупка. Чакам да минат часовете ", приключва Денис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР