Бивш затворник се върна зад решетките, след като преби самотната

...
Бивш затворник се върна зад решетките, след като преби самотната
Коментари Харесай

Зверство в Кючука: Бивш затворник преби самотната си майка з...

Бивш пандизчия се върна зад решетките, откакто преби самотната си майка в жилището й в пловдивския квартал " Кючук Париж ", научи " Марица ".

Пловдивчанинът излязъл от пандиза през юли 2020-а. Изтърпял присъда от две години и шест месеца, след което заживял при майка си - вдовица. Мъжът бил незает и постоянно злоупотребявал с алкохол. Редовно желал пари от нея, с цел да си взима пиячка. След следващ зародил скандал сред двамата, пенсинерката се жалвала в съда от домашно принуждение. Магистратите почели молбата й, отстранили го от жилището и му забранили на сина да приближава майка си за 18 месеца.

Малко по-късно някогашният пандизчия още веднъж се прибрал в жилището на вдовицата, като бил целият оцапан с кръв. Майката го позволила, с цел да се изкъпе и преоблече, след той си тръгнал. Кошмарът обаче настъпил седмица по-късно. Късно вечерта той влезнал в жилището мъртвопиян.
Обвинил майка си, че поради нея го боли зъб. Започнал да вика и псува и да я заплашва със разпра. Тя му дала обезболяващо лекарство, само че той траял да буйства и даже я блъснал мощно в главата. Пенсионерката се чудила какво да прави. Казала му, че отива до тоалетната. Там съумяла скрито да се обади на щерка си и я помолила неотложно да звънне в полицията, защото синът й е при нея, пийнал е и я заплашва.

Дъщерята се уплашила да не се случи нещо и незабавно набрала тел. 112. На място до минути пристигнали униформени. Вдовицата незабавно им обяснила, че синът й е тук и я тормози, макар съществуването на ограничаваща заповед. Веднага арестували пияния и го отвели в районното. Малко по-късно някогашният пандизчия бил изправен пред съда. Този път получил присъда от 3 години и 6 месеца затвор при първичен непоколебим режим. Пловдивчанинът обжалвал, само че без триумф.

Свързани вести Бременна продавачка крие дрога в пловдивски мол
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР