Бивш шампион по бокс предотврати отвличане на самолет. Тарик Сахибедин,

...
Бивш шампион по бокс предотврати отвличане на самолет. Тарик Сахибедин,
Коментари Харесай

Бивш шампион по бокс нокаутира пиян пътник в самолет

Бивш първенец по бокс предотврати похищение на аероплан.

Тарик Сахибедин, който към този момент приключи професионалната си кариера, пътувал от Мюнхен за Париж. Според информация на журналиста Арно Ромеро един от пасажерите почнал да се държи нападателно. Той на първо време влезнал в спор със стюардеса, която отказала да му сервира алкохол. След това напуснал мястото си и почнал да заплашва екипажа, че ще нахлуе в пилотската кабина и ще поеме ръководството на самолета.

Пияният мъж оповестил, че желае да се върне назад в Мюнхен при своите другари. Той фактически направил опит да проникне в кабината, след което бил обезвреден от Сахибедин благодарение на още един човек на борда. Само с един удар някогашният боксьор пратил хулигана в нокаут.

"Бях в тоалетната и чух диалога. Видях, че той се държи нападателно и заплашва. Попитах стюардесата дали желае да остана при нея и тя отговори утвърдително ", описа Тарик. "Сахибедин сподели същинска храброст и постъпката му е образец за всички. Пред 200 пасажери той спря един вманиачен, който се опитваше да влезе в пилотската кабина и да отвлече самолета. Нека поздравим Тарик ", написа журналистът Ромеро във "Фейсбук ".

Представители на полицията и самолетната компания благодариха на Сахибедин, който е повторен първенец на Франция, и даже му разрешиха да се снима зад щурвала на самолета. Нарушителят бе арестуван от управляващите в Париж и отведен в клиника за психиатрична експертиза. 46-годишният Тарик, роден в Мароко, има 23 мача и 12 победи на професионалния кръг, оповестява БТВ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР