Бивш министър на Украйна разкри каква ще бъде съдбата на

...
Бивш министър на Украйна разкри каква ще бъде съдбата на
Коментари Харесай

Бивш министър каза съдбата на Путин. Свързана е с копринен шал

Бивш министър на Украйна разкри каква ще бъде ориста на съветския президент Владимир Путин поради военната му експанзия.

Бившият министър на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков сподели, че Путин към този момент загуби борбата за мозъците на украинците, в този момент има единствено две благоприятни условия.

Аваков приказва за това в ефира на плана „ Украйна дружно “.

Според някогашния началник на Министерството на вътрешните работи Путин към този момент вижда, че проектите му се срутват. Корабът потъва, гръмките изказвания за " мощна съветска войска " се оказаха мит. Сега Путин може единствено да избира какво да прави по-нататък, сподели Аваков. Той счита, че президентът на страната-агресор може отчасти да признае провалянето си и да каже на руснаците за „ постигането на задачите “. Ако Путин не желае да лъже за " успеха ", тогава той може да реши да натисне " аления бутон " - да употребява нуклеарно оръжие. В този случай ще стартира третата международна война и Руската федерация бързо ще получи ответен нуклеарен удар от други страни.

Във всеки случай, означи Аваков, митът за „ мощна съветска войска “ към този момент е рухнал. Сега е ясно до какво могат да доведат поредност от решения на Путин, написа БЛИЦ.

„ Митът се срина. Видяхме го. 300 самолета и хеликоптера бяха свалени, близо 800 танка бяха унищожени, флагманът почина, удави се. До какво ще докара това? Може да торпилира елита си от вътрешната страна... Ние не знаем по какъв начин ще стане това. Знаем единствено, че множеството тирани на съветската империя, както и по целия свят, са свършили зле. Или ще го намерят сутринта удушен с копринен шал, или ще кажат, че той умря героично, по този начин да се каже, от някаква болест. Или ще бъде интерниран някъде, както беше тогава с Горбачов. Или с него ще бъде както с Кадафи в Либия. Това никой не знае ", сподели Аваков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР