Бивш криминален герой от обкръжението на известния наркоготвач Тенката е

...
Бивш криминален герой от обкръжението на известния наркоготвач Тенката е
Коментари Харесай

Почерня от полиция в Бургас: Спипаха Валери Калев с наркотици. Сам се хвалил с качеството

Бивш престъпен воин от обкръжението на известния наркоготвач Тенката е бил задържан при огромна интервенция на полицейските чиновници. Става дума за Валери Калев, който е остарял познайник на ченгетата, само че от известно време името му бе изчезнало от полицейските сводки.
Източник от кримисредите описа пред Флагман.бг, че 33-годишният Валери е потопен в задължения към ъндърграунд лица. Заминал за Англия, с цел да изкара някой лев и да покрие заемите си. Животът на Острова обаче му се коствал много комплициран и решил да се върне в родния Бургас. Достатъчно пари по този начин и не спечелил.
Завръщайки се в морския град незабавно се насочил към старите си навици. Сам се хвалил, че зарежда от наркоготвача Тенката и дрогата, която продава на клиентите си е с най-хубавото качество на пазара, твърди още източникът.
Тези данни бързо стигнали до ушите на служителите на реда от Пето районно управление (на МВР) в Бургас и след оперативни дейности Валери Калев е бил арестуван по сигнал за разпространяване и владеене на наркотични субстанции. При претършуване на фамилното жилище в блок 15 в жк. „ Зорница “, където 33-годишният бургазлия, живеел с родителите си, ченгетата се натъкнали на солидно количество дрога. В парцела са открити 200 грама марихуана и 10 грама кокаин. Родителите му също знаели в какво се е замесило детето им, само че не подхванали никакви ограничения, с цел да го откъснат от това обграждане.
По неофициална информация, против Валери към този момент е повдигнато обвиняване за владеене и разпространяване на високорискови опиати в изключително огромни количества. Това значи, че напълно скоро криминалнопроявеният бургазлия може да се озове зад решетките за дълъг интервал.
В наркосредите цената на 1 грам кокаин е към 100 евро, а на марихуаната към 15 лв/гр. Валери е щял да изкара много пари от дрогата, която е кътал в жилището си, само че служителите на реда очевидно са му объркали съществено проектите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР