Бивш футболен треньор в Калифорния беше осъден на над 155

...
Бивш футболен треньор в Калифорния беше осъден на над 155
Коментари Харесай

Осъдиха треньор на над 155 години за сексуално насилие над дете

Бивш футболен треньор в Калифорния беше наказан на над 155 години за малтретиране на дете в продължение на шест години.

Доживотният затвор на 39-годишният Исус Антъни Магана от Окснардидва идва след предходна присъда, включваща голям брой обвинявания за полово принуждение и осъществяване на непристойни дейности с малко дете, споделят от окръжната прокуратура на окръг Вентура.

На 7 септември Магана беше наказан за пет обвинявания за противозаконни дейности против дете на 10-годишна възраст или по-малко, четири обвинявания за усложнено полово принуждение над невръстен и седем обвинявания за непристойни дейности върху дете под 14-годишна възраст. Тези обвинявания са настрана закононарушение.

Съдията от Върховния съд на окръг Вентура Дерек Д. Малан прочете присъдата в сряда, откакто жури призна Магана за отговорен по всички обвинявания. Магана отхвърли или пледира почтен за всяко закононарушение.

Магана е бил футболен треньор в Американската младежка футболна организация (AYSO) в продължение на няколко години, в това число интервал сред 2013 година и 2019 година, когато са осъществени закононарушенията с една и съща жертва, оповестиха от шерифската работа в окръг Вентура.

Съдът подреди на Магана да заплати обезщетение на родителите на жертвата, с които съдът сподели, че Магана не би трябвало да се свързва " персонално, по пощата, по телефона или по различен метод директно или индиректно ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР