Битката с наднорменото тегло винаги е дълга и трудна. Малцина

...
Битката с наднорменото тегло винаги е дълга и трудна. Малцина
Коментари Харесай

Вижте трансформацията на момчето, което свали 90 кг и стана модел

Битката с наднорменото тегло постоянно е дълга и сложна. Малцина съумяват да устоят докрая, само че резултатът несъмнено си коства. Илия Райковцевич е доказателството за това.

Макар още възпитаник, Илия тежи 150 кг. Един ден той взема решение, че е пристигнал моментът за смяна. Само за няколко месеца той се оправя със солидна част от тежестта си, което води по възстановяване на здравето и типа му, както и повишение на настроението.

За една година Илия смъква цели 89 кг. Момчето споделя, че е имало дълъг интервал, в който даже не се е поглеждал в огледалото. Един ден се изправя пред своя съдник. Видът на тялото му го хвърля в меланхолия. Ученикът обаче осъзнава, че в случай че продължи в същия дух, ще затъне още повече. И отива на фитнес. От този ден до през днешния ден, това място се трансформира в негов втори дом.

Днес спортът се е трансформирал в метод на живот за Илия. Той се храни здравословно и всеки ден върви на фитнес. Стремежът към съвършено тяло е развил у момчето както физическа мощ, по този начин и нов взор за живота. Дълги години той е бил потискан и подиграван поради тежестта си. Днес Илия се е справил с контузиите си и признава, че и той не би харесал момчето, което е бил – без никаква мощ и увереност.

Благодарение на усилената си работа във фитнес залата и супер здравословно хранене, Илия се трансформира в млад мъж с визия на професионален модел.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР