Бирата подмладява с 14 години. Тя е здраве. Това доказва

...
Бирата подмладява с 14 години. Тя е здраве. Това доказва
Коментари Харесай

Бирата подмладява с 14 години

Бирата подмладява с 14 години. Тя е здраве. Това потвърждава тригодишно проучване на наши учени. Те опитват, като прибавят в пивото цветя, плодове и билки и по този начин го трансформират в здравословна напитка, богата на антиоксиданти. И са безапелационни – в композиция с физическа интензивност, отвод от цигари и всекидневен банкет на плодове и зеленчуци, бира води до подмладяване с 14 години. Авторите на проучването обаче припомнят – даже потребна, консумирайте пивото с мярка

 

След дълго изследване и безчет опити екипът от учени открива, че с някои естествени естествени добавки, българското питие може да се трансформира в напитка, която ускорява имунитета и защищава от заболявания.

" Правим опити за повишение на антиоксидантната интензивност на пивото посредством прибавяне на естествени артикули, това са някои типове плодове, билки, цветя, хмелови субстанции ”, изясни пред Нова тв проф. доктор Габриела Маринова от Института по криобиология и хранителни технологии. Целта не е да се трансформират усетът и ароматът на пивото.

 „ Всички тези спомагателни съставки не би трябвало да влошат неговото качество, а в противен случай – би трябвало да влязат в безспорен синхрон с пивото ”, добави Маринова. А резултатът от добавките би трябвало да е удобен за организма. Производители на бира към този момент демонстрират интерес към проучването на екипа от учени. Има и запалянковци, които към този момент оферират питие, богато на антиоксиданти.  В момента се вършат опити и за ягодово питие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР